Caută
Close this search box.

Costin Mihalache, fostul șef al cancelariei lui Dăncilă, renunță la poziția din CA CNAIR

Costin Mihalache

Costin Mihalache, fostul șef al cancelariei lui Dăncilă și una din cele cinci numiri făcute înainte de instalarea Cabinetului Orban, la CNAIR, și-a înaintat documentul semnat, prin care îşi anunţă retragerea din această funcție.

Acesta își motivează deiciza prin „campania de denigrare” la care el și restul membrilor Consiliului de Administrație au fost supuși în urma scandalului.

„Precizez că această decizie are la bază campania de denigrare la care eu și membrii C.A. suntem supuși de către conducerea Ministerului Transporturilor și Comunicațiilor, vizând presupuse nereguli în derularea procedurii de selecție pentru poziția de administrator ne-executiv.

Totuși, considerând că procesul de selecție a fost unul corect, transparent și echitabil, îmi rezerv dreptul de a soluționa acest diferent în instanță”, arată Mihalache în actul în care își anunță retragerea.

Contactat de B1.ro, Ștefan Etveș, realizatorul emisiunii „Drumurile Noastre”, a numit retragerea drept una de onoare, gest pe care ar trebui să îl urmeze și restul celor numiți în CA.

„Mie mi se pare o retragere de onoare ca să spun așa în contextul în care Sorin Scarlat pe 4 octombrie, odată cu moțiunea de cenzură, s-a dus și a făcut plângere. E o retragere de onoare din partea domnului Costin Mihalache. Așa ar trebui să facă toți membrii CA în mod normal” a declarat realizatorul emisiunii ”Drumurile noastre” Ștefan Etveș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri