Caută
Close this search box.

Cozmin Gușă și Vasile Dâncu, recuperați de noii tartori din PSD: vor apuca 2 funcții importante

cozmin guşă

Imediat după eșecul de la prezidențiale, în PSD s-a dezlănțuit carnagiul pentru putere. Viorica Dăncilă a fost „demisionată”, iar bunul prieten al lui Omar Hayssam, Marcel Ciolacu, alături de o parte din baronii PSD de Muntenia – cei mai valoroși tractoriști din Sudul țării, precum și alți gânditori de valoare – au preluat puterea în partid.

Conform știripesurse.ro, la PSD va fi organizat Congres, iar noii lideri și-ar dori să-i recupereze pe Cozmin Gușă și Vasile Dâncu. Astfel, Cozmin Gușă ar urma să fie ales secretar general, iar Vasile Dâncu – cel acuzat recent de Cornel Dinu că a orchestrat arestarea lui Gică Popescu în 2014, fără a dezminți nimic din toate acestea – va fi președinte și ideolog al Consiliului Național PSD.

Cozmin Gușă – care încearcă din greu să îl imite pe Rareș Bogdan și să urce și el în viața politică la vârf, ar urma să se ocupe de organizarea teritorială a PSD, în timp ce Vasile Dâncu va avea misiunea de a reclădi ideologiile PSD și de a se ocupa de reconfigurarea studiilor, în așa fel încât partidul să știe exact care îi este electoratul țintă, la ce mesaje răspunde.

Sursele noastre susțin că aceste mutări fac parte dintr-un plan mai larg de reformare a PSD, care va fi aplicat pentru noul ciclu electoral.

Cozmin Gușă s-a înscris în PSD și înainte de prezidențiale, dar o serie de lideri ai partidului s-au opus. În urma presiunii acestora, Viorica Dăncilă a cedat și a supus la vot excluderea lui Gușă din PSD.

Un răspuns

  1. Om serios,traseist:PSD.PD.PIN.A vazut o oportunitate ,nisa se „prospiteze”.Prima garnitura l-a respins ,noua condecere aparatnicii il accepta.Cosmin are stofa,a fost consiliat de Iulian Vlad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri