Caută
Close this search box.

Crimă și sinucidere în liceu! Elevi ajunși de urgență la spital

Crimă și sinucidere într-un liceu, acolo unde un elev a fost ucis, iar alţi trei răniţi serios într-un atac armat comis de un alt elev. La puține momente după gestul său, acesta a ales să-și pună capăt zilelor.  Oamenii au rămas şocaţi când au auzit ce s-a petrecut în timpul orelor.

Crimă și sinucidere într-un liceu!

„Un elev în vârstă de 19 ani a ucis un coleg de clasă şi a rănit alţi trei, cu o armă de foc înregistrată, într-o clădire a Liceului din Amur de Construcţii şi Geniu Urban“, a anunţat într-un comunicat Comitetul de anchetă din regiune În acest moment, oamenii legii nu a făcut precizări cu privire la starea celor trei răniţi, în vârstă de 17, 19 şi 20 de ani, dar au transmis că situația acestora nu are cum să fie una ușoară.

Singura certitudine este moartea suspectului, care „şi-a tras un glonţ în cap“. Presa locală scrie că poliţia din  crede că la originea atacului armat s-ar afla un conflict între elevi. Oamenii legii au oferit deja mai multe înregistrări video cu liceul în care a avut loc tragedia. Unitatea de învățământ este situată în apropiere de centrul oraşului şi în jurul căruia erau parcate numeroase vehicule de poliţie. De remarcat că incidentul a avut loc într-un liceu tehnic din Blagoveşcensk, un oraş în Extremul Orient rus, la frontiera cu China.

Alți trei elevi au ajuns de urgență la spital

Comitetul de urgență a anunţat că s-a deschis o anchetă şi că polițiștii vor interoga atât personalul, cât şi pe elevii din liceul de la Blagoveşcensk pentru a vedea cu exactitate care au fost cauzele ce au dus la producerea atacului armat. De altfel, acest gen de evenimene sunt foarte rare în Rusia, o țară în care controlul armelor de foc este unul strict. În octombrie 2018, un elev a ucis 19 persoane, înainte să se sinucidă, într-un liceu de la Kerci, un oraş în peninsula ucraineană anexată Crimeea.

De atunci, regimul armelor de foc a fost înăsprit serios de către politicieni și cine deține așa ceva trebuie să aibă numeroase avize pentru ca să primească acasă arma. Sursa si foto Fanatik

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri