Caută
Close this search box.

CTP cere DEPARAZITAREA Guvernului de MINELE ANTIPERSONAL plantate de PSD

ctp

Cristian Tudor Popescu (CTP) afirma ca una din marile provocari ale noului guvern Ludovic Orban este sa scape de „sabotorii” instalati de Viorica Dancila in functii guvernamentale pe ultima suta de metri.

„Cum sa lucreze noii ministri cu toti acesti indivizi plantati acolo, ca niste mine antipersonal, de catre Dancila?”, arata CTP.

„Ce ma preocupa, in clipa de fata este sa stiu cum poate statul sa dea afara pe cei numiti de stat. Dancila i-a numit pe niste indivizi ai Rovanei Plumb si Oprea, i-a numit la Oficiul Spalarii Banilor si la Departamentul pentru Lupta Antifrauda. Cel de la Spalarea Banilor e pensionar, cu pensie din aceea speciala, uriasa. De asemenea, impreuna cu domnul Cuc, doamna Dancila a schimbat intregul Consiliu de Administratie de la CNAIR, numind niste insi, la fel, trepadusi ai lui Cuc pe 4 ani si cate si cate or mai fi de astfel de numiri facute in ultimle doua saptamani, pana ieri, in ultima secunda, cat a fost Dancila in situatia de a semna”, a spus CTP, la Digi24.

„Aceasta e, de fapt, prima problema a guvernului: prioritatea guvernului e sa rezolve cu acesti indivizi, pentru ca altfel, nimic din ce a promis, nu poate fi pus in aplicare. Cum sa lucreze noii ministri cu toti acesti indivizi plantati acolo, ca niste mine antipersonal, de catre Dancila?”, a continuat CTP.

„Tema principala acum, dupa ce reuseste sa scape de acesti sabotori, acestia vor fi niste sabotori in punctele respective, prima grija trebuie sa fie luarea de masuri cat mai apropiate de cetatean, pana la reforma, pana la anticipate, chiar. Pentru ca, daca se vor face anticipate, ar trebui ca PNL sa nu uite ca rezultatul anticipatelor va depinde de performanta guvernarii PNL pe o perioada de 6 luni, pentru ca trebui sa treaca cel putin 6 luni pana la anticipate.

Sa stiti ca oamenii nu se asteapta la minuni. Oamenii vor sa vada buna-credinta si buna intentie in ceea ce fac guvernantii: sa sesizeze schimbarea de la stilul asta sobolanesc, al tuturor pesedistilor aflati la putere, la o atitudine transparenta, sincera, apropiata de cetateni: asta putem face, asta, deocamdata, nu putem face. In primul rand: pregatiri de iarna, deszapezire, lucruri practice”, a mai spus jurnalistul.

Cristian Tudor Popescu a spus ca „reforma nu poate fi inceputa decat dupa ce guvernul isi castiga o legitimitate morala in ochii cetatenilor, nu inainte”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri