Caută
Close this search box.

CTP, despre invitaţia la DEZBATERE a lui Dăncilă: O femeie demnă nu agață un bărbat

CTP a vorbit la Digi 24 despre insistența lui Dăncilă cu privire la o dezbatere cu Iohannis înaintea turului doi al alegerilor prezidențiale.

Gazetarul este de părere că liderul PSD a alunecat în ridicol cu această insistență și spune că „dă dovadă că nu are niciun pic de demnitate”.

„Să zicem că ar fi venit Klaus Iohannis și ar fi ocupat pupitrul acela. Cine era în sală pentru marea întâlnire? Doamna Dăncilă s-a dus acolo, provocându-l încă o dată pe domnul Iohannis.

Punerea pupitrului însemna că domnul Iohannis e posibil să vină. Cine era în sală? Nu era decât staff-ul de campanie al doamnei Dăncilă. Atât! Care au aplaudat destul de „mortăcios” la sfârșitul alocuțiunii doamnei Dăncilă.

Practic nu se putea desfășura acea dorită confruntare de către doamna Dăncilă. Ceea ce arată ce a făcut doamna Dăncilă tot timpul – că nu a interesat-o în mod real să aibă loc o dezbatere, ci să inducă ideea că lui Klaus Iohannis îi e frică de ea.

Doamna Dăncilă a aplicat această tactică… eu cred că a mers până la un punct. A convins pe unii – „Lui Iohannis îi e frică de ea… De ce nu se duce la întâlnire?”. Și poate a câștigat niște puncte. Până la un punct!

De la un punct încolo, lucrurile se întorc. Pentru că și dacă o femeie vrea să agațe un bărbat încearcă o dată. E refuzată. Încearcă de două ori, e refuzată, încearcă a treia oară și este refuzată.

Dacă va continua, acea femeie se acoperă de ridicol. Dă dovadă că nu are nici un pic de demnitate. Dacă e o femeie demnă, nu agață ea un bărbat de la bun început. Deci doamna Dăncilă a „alunecat” în aceste ultime forțări – și asta de astă seară a fost emblematică -, a alunecat în ridicol.”, a comentat CTP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri