Alexandru Crețu, fundașul central legitimat la Maribor, a avut un mesaj dur pe contul personal de Instagram. Fotbalistul care a jucat în România la Poli Iași acuză că selecția la echipa națională este făcută doar după interesele agenților, iar singurele obiective ale primei reprezentative se leagă doar de „minuni”

Acuze dure ale unui fotbalist valoros

Alexandru Crețu are un sezon reușit în Slovenia, fiind titular în echipa celor de la Maribor. Deși a strâns 20 de meciuri în campionat și preliminariile din Champions League și Europa League, mijlocașul defensiv nu a intrat în vederile lui Cosmin Contra. Pe contul personal de Instagram, Crețu a avut o serie de acuze dure pentru antrenor, susținând că selecția la echipa națională se face doar în funcție de interesele agenților.

Este trist să văd cum selecţia şi echipa lotului naţional de fotbal este făcută pe interese şi pe , dacă nu eşti jucătorul lui X sau Y nu ai nici o şansă, dacă nu ai în spate să promită aşa zisele care se încasează la eventualele transferuri, ce să cauţi la naţională? Hai cu minunea asta – targetul echipei”, a scris Alexandru Crețu pe Instagram.

Aproape de grupele Europa League

Alexandru Crețu este un produs al clubului Politehnica Iași, iar timp de șase ani a îmbrăcat tricoul echipei din Copou. În ianuarie 2017, mijlocașul defensiv a fost transferat de Olimpjia Ljubljana. După un an, Crețu a fost transferat de Maribor, pentru care a strâns 56 de meciuri. În această stagiune, fotbalistul român a fost titular în jocurile formației sale din preliminariile cupelor Europene. Maribor a pierdut play-off-ul de Europa League, după o dublă manșă cu Ludogorets.

105 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here