Caută
Close this search box.

Cumpănaşu, cea mai mare ESCROCHERIE. Aşa-zisa Luiza din Italia a spus adevărul la TV

Alexandru Cumpănaşu, candidat la alegerile prezidenţiale, aduce în spaţiul public o mare escrocherie. Fata despre care a afirmat vineri seara că este Luiza Melencu şi că a fost găsită în Italia a apărut la televiziune şi a dezvăluit toată povestea.

Cumpănaşu va fi acuzat, probabil, în instanţă de către fata din filmuleţ, care a apelat deja la avocatul familiei Melencu pentru a i se face dreptate.

Filmuleţul a fost făcut acum mai bine de o lună, aşa că Alexandru Cumpănaşu ar putea fi acuzat inclusiv de premeditare pentru a obţine foloase electorale.

Tânăra filmată în Italia, despre care s-a spus că ar fi Luiza Melencu, a vorbit în exclusivitate la Antena 3 pentru a lămuri situația.

„Am aflat de filmare de la fratele meu. Eu nu știam pentru că nu prea mă uit eu la știri, la televizor. Mi-a spus că m-a văzut acolo și nu-mi venea să cred, nu știam ce să fac. Nu vreau să mai apar la televizor pe nici un post.

Sunt foarte speriată pentru că m-a sunat familia mea și nu vreau să știe nimic. E viața mea. De ce să apar eu la televizor? Sunt foarte îngrijorată și m-am trezit și cu televiziunea.

Nu știe nimeni din familie nimic și nici nu vreau să afle. Nu vreau să-mi pun viața în pericol. Dacă află familia mea, mă cert cu ei. Nu îmi e teamă, dar nu aș vrea să apar la televizor, să fiu eu văzută acolo cu ochi răi”.

„Erau doi tipi care probabil m-au filmat. Doi dobitoci. La câți oameni trec pe acolo, nici nu am cum să-mi dau seama. Eu sunt acea persoană din filmare. Cred că acum o lună-două a fost făcută acea filmare”.

Cazul Caracal, anunţ şocant făcut de Cumpănaşu! Luiza Melencu ar fi fost găsită

„E plin de românce în zonă, dar eu nici nu vorbesc cu ele. Dar cum de m-a nimerit fix pe mine că semăn cu Luiza. De unde și până unde”.

FOTO: wowbiz

Cumpănaşu făcuse marea „dezvăluire” vineri, în ultima seară de campanie, la Antena 3.

”Îmi asum această informație, după verificarea acestei informații cu familia Melencu, care a confirmat. În acest moment, Luiza e în viață.

Există probe în acest sens, atât fotografii, cât și un clip. Am fost în Italia, am găsit-o. Confirmarea a venit acum jumătate de oră. Tremur tot. E una dintre cele mai mare vești pe care le-am aflat.

Confirmarea stă în fotografii și clip. Familia a confirmat atât persoana cât și vocea fetei. Luiza Melencu este în viață. Mama și bunicul au recunoscut-o pe Luiza din filmuleț și fotografii. Videoclipul și fotografiile au fost făcute acum o zi-două. Probele sunt din afara țării, făcute de investigatori”, a spus Cumpănașu, la Antena 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri