Caută
Close this search box.

Dacă ați avea onoare și obraz, v-ați da demisia, dar nu le aveți. CONTRA și BURLEANU, rușinea fotbalului

Nu s-a mai întâmplat nimic în repriza a doua. ROMÂNIA-SUEDIA  a rămas 0-2, ca la pauză.

NIMIC NU A MERS LA NAȚIONALA ROMÂNIEI.

Încă un dezastru al „iepocii„ Răzvan Burleanu la cârma fotbalului românesc, a se citi FR Fotbal. Acolo unde a fost parașutat, în 2014, știe toată lumea de cine. Și cine guverna atunci. Dar aproape că nici nu mai contează. Oricum, BURLEANU A DISTRUS FOTBALUL ROMÂNESC, ce mai rămăsese din el după Mircea Sandu. Măcar ne mai calificam pe la Europene… Îl criticam mereu, fără milă, pe Pițurcă, iar acum – ce dor ne mai e de el!…

UN MECI TRIST, TARE TRIST PENTRU NOI, cum au spus experimentații comentatori Pro TV, Costi Mocanu și Felix Drăghici. Din păcate, de data asta nu au jucat comentatorii…

CONTRA, RUȘINE!

BURLEANU, RUȘINE!

Dacă ați avea onoare și obraz, v-ați da demisia, dar nu le aveți.

Normal. E foarte greu să pleci de la salarii de multe zeci de mii de EURO PE LUNĂ, salarii luate DEGEABA, ca să ne bată Albania în meci oficial și să nu ne calificăm la NICIUN TURNEU FINAL de campionat MONDIAL sau EUROPEAN.

Noi, românii, aveam nevoie de o victorie cu 1-0, 3-1, 4-2, 5-3 etc etc … iar în loc de asta am fost conduși de Suedia, încă din min.34, cu un 2-0 sec. Marcus Berg min.18 și Robin Quaison min.34. Atât. Altceva nici nu mai contează în acest meci,. Suedia s-a calificat la TURNEUL FINAL AL CE.

Așa cum am mai scris și la pauza meciului, chiar echipa de start a lui Contra s-a dovedit un fiasco total. Exact – DIN NEFERICIRE – cum a spus înainte de meci Marius Șumudică, un antrenor care, evident, nefăcând parte dintre apropiații șahinșahului Burleanu, nu poate avea șanse – nici măcar –  la a fi antrenor cu portarii sau preparator fizic la lotul reprezentativ.

”E un prim 11 foarte riscant. El știe mai bine, dar nu există balans în alcătuirea echipei. Lumea gustă din punct de vedere ofensiv, dar să nu uităm că Nedelcearu și Rus au doar un meci împreună la echipa națională.

Nu au experiență. Bancu nu este fundaș stânga, e mijlocaș de bandă. Mogoș, nu îl cunosc, dar în multe partide a jucat și mai sus în bandă, nu știu cât e de defensiv. Are 10 meciuri jucate în 2019 ca mijlocaș dreapta, în Serie B.

Ne apărăm în cei doi fundași dreapta și Băluță. Avem mari probleme din punct de vedere defensiv. Noi nu numai că schimbăm jucătorii, noi schimbăm și sistemul. Să dea Dumnezeu să atacăm. Nu înțeleg de ce nu joacă Coman, Mitriță. Ei pot juca perpendicular pe poartă. Cred că nu trebuia să lipsească Florinel Coman”, a spus Șumudică, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

România – Suedia | Echipa de start a lui Cosmin Contra

ECHIPA DE START A ROMÂNIEI: Tătărușanu – Mogoș, Nedelcearu, Adrian Rus, Bancu – Nicușor Stanciu, Tudor Băluță – Deac, Keșeru, Mitriță – Pușcaș.

În repriza secundă au mai jucat Ianis Hagi, Florinel Coman și Denis Alibec. Apropo de ceea ce spunea Șumudică…

Prea târziu.

Foto captură PRO TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri