Caută
Close this search box.

Dacian Cioloș a pus ochii pe Primăria Clujului. Epoca Boc va lua sfârșit?

emil boc

Dacian Cioloș a declarat, duminică, că Emil Boc a avut rezultate bune până acum ca primar al municipiului Cluj-Napoca, dar că succesul a provocat și probleme pentru oraș.

Se poate fi mai bine, a afirmat liderul PLUS, care a anunțat și că partidul va propune un proiect pentru Cluj și un candidat.

„Clujul s-a dezvoltat foarte bine până acuma. E deja un model pentru multe oraşe mari din România, domnul Boc a obţinut rezultate foarte bune şi noi credem că pot fi obţinute rezultate şi mai bune şi că Clujul ar trebui să treacă la o etapă superioară, la o etapă următoare de evoluţie şi de dezvoltare.

Vedem că deja succesul pe care îl are Clujul vine şi cu neajunsuri pe care va trebui să le rezolvăm legate şi de circulaţie, de riscul de poluare, aglomeraţia din oraş, de infrastrucutră şi de conectarea cu celelalte regiuni din jur. O să venim la momentul oportun cu o viziune şi un program pe care noi îl vom propune pentru clujeni şi evident cu un candidat”, a afirmat Dacian Cioloş, duminică, într-o conferinţă de presă la Cluj Napoca, potrivit Mediafax.

Liderul PLUS a mai precizat că în urmatoarele luni ar urma să existe discuţii chiar cu colegii din PNL în anumite zone din ţară putând exista chiar şi o colaborare. Consiliul Naţional PLUS a decis, duminică, să adreseze o scrisoare deschisă membrilor USR în care transmite că vrea continuarea Alianţei pentru alegerile locale şi parlamentare de anul viitor, precum şi transformarea acesteia, la un moment dat, într-o fuziune a celor două partide.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri