Caută
Close this search box.

Dan Barna, încă optimist: Rezultatul nu îl dau exit-poll-urile, ci „numărarea voturilor”

Candidatul USR PLUS, Dan Barna, se declară optimist cu privire la rezultatul votului de duminică de la alegerile prezidenţiale şi afirmă că scorul final nu îl dau exit-poll-urile, ci „numărarea voturilor”.

„Am văzut rezultatele exit-poll-urilor, sunt rezultate care ne încurajează, rămânem pozitivi şi încrezători”, a afirmat Dan Barna, la sediul USR, după anunţarea exit-poll-urilor, care îl situau pe poziţia a treia.

Barna a mulţumit diasporei, menţionând că s-a înregistrat „un record istoric” în străinătate în privinţa prezenţei, fapt ce „dă încredere şi speranţă”.

„Delegaţii din secţii să fie atenţi la numărătoare. (…) Este important să fie numărat fiecare vot. Rezultatul nu este acela al exit-poll-urilor, rezultatul este acela al numărării voturilor”, a punctat Barna, citat de Agerpres.

Potrivit sondajului realizat la ieşirea de la urne de Institutul Român pentru Evaluare şi Strategie – IRES, candidatul PNL, preşedintele Klaus Iohannis, a obţinut 38,7% la alegerile prezidenţiale de duminică, reprezentantul PSD, Viorica Dăncilă, 22%, iar candidatul USR PLUS, Dan Barna, 16,1%.

Exit-poll-ul realizat de Centrul de Sociologie Urbană şi Regională (CURS) şi Grupul de Studii Socio-Comportamentale Avangarde arată că Iohannis a obţinut 39%, Dăncilă – 22,5%, iar Barna – 16,4%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri