Caută
Close this search box.

Dăncilă a distribuit postarea lui Iohannis de pe Facebook

Viorica Dancila a distribuit postarea presedintelui Klaus Iohannis de pe Facebook, in care explica de ce refuza orice dezbatere cu aceasta, si spune ca are rabdare si asteapta ca seful statului sa gaseasca curajul de a-i accepta invitatia.

Liderul PSD considera ca lui Klaus Iohannis ii este teama de o confruntare directa, in fata tuturor romanilor.

„Eu cred ca domnului Iohannis ii este teama de o confruntare directa cu mine, in fata tuturor romanilor. De-a lungul colaborarii noastre institutionale, ne-am mai intalnit, am mai interactionat. Insa cred ca realizeaza ca o dezbatere in fata intregii tari ar demonta imediat toate atacurile mizerabile din ultimii ani la adresa mea si a Partidului Social Democrat.

Eu insa am rabdare. Inca il astept pe presedinte sa gaseasca intelepciunea, taria si curajul de a accepta invitatia mea la dezbaterea pe care romanii o cer si o merita”, a scris Viorica Dancila pe Facebook.

Presedintele Klaus Iohannis a iesit marti dupa-amiaza cu un mesaj pentru „dragi romani”, in care explica, inca o data, de ce nu va accepta o dezbatere cu Viorica Dancila, inainte de turul doi al alegerilor prezidentiale.

Practic, mesajul postat pe Facebook al presedintelui nu aduce niciun element nou fata de linia pe care au mers pana acum comunicatorii PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri