Caută
Close this search box.

Dăncilă, acuzată că nu a trecut în declaraţia de avere ceasul de aur. Ce a răspuns fostul premier

Liderul deputaților PNL, Florin Roman, a acuzat-o pe Viorica Dăncilă că nu a trecut în declarația de avere un ceas în valoare de peste 80.000 de lei.

În declarația de avere a prezidențiabilului PSD sunt trecute bijuterii de aur în valoare estimată la 5000 de euro, dobândite în anul 2017, potrivit Digi24.

„Candidatul PSD la alegerile prezidențiale, Viorică Vasilica Dăncilă, a incălcat legea prin faptul că a omis să treacă în declarația de avere, ceasul Cartier Ballon Bleu, placat cu aur de 18 Karate.

Valoarea de catalog a acestui ceas de lux, cu care doamna Dăncilă s-a afișat la conferința de presă a PSD, după alegeri, este de 83.678 lei.

Deși pozează într-un candidat -sărac și cinstit- ca ideologul PSD, Ion Iliescu, doamna Dăncilă nu pierde nici un prilej pentru a-și afișa opulența. În afara broselor care au făcut deliciul presei, al cerceilor cu diamante, extrem de scumpi pentru un român care trăieste din muncă cinstită, doamna Dăncilă nu s-a sfiit să-și etaleze ceasul de lux, placat în aur”, a transmis Florin Roman.

„Ceasul e primit cadou de la soțul meu. Nu valorează mai mult de 5.000 de euro ca să îl trec în declarația de avere. Soțul meu nu ar fi dat 20.000 pe un ceas. În fotografie nu e ceasul meu. O să-l aduc”, a declarat Viorica Dăncilă spre finalul declarației de presă.

 

Un răspuns

  1. Am rămas siderată la intenţia presei securiste PSD-iste de a insista într-o confruntare electorală dintre domnul KW Iohannis şi reprezentanta organizaţiei infracţionale PSD infractoarea agramată Dăncilă Viorica Vasilica, organizaţie ce a provocat declinul socio-economic al României şi când de fapt infractoarea ar trebui să aibă confruntarea cu cei de la DNA pentru dezastrul provocat. Nu este posibilă o asemenea confruntare electorală din considerente morale şi riscul de a jigni milioanele de alegători ai domnului KW Iohannis care doresc o Românie normală. Oricum alegerile prezidenţiale vor fi câştigate de intelectualul rasat KW Iohanis!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri