Caută
Close this search box.

Dăncilă, apel către Iohannis să accepte o dezbatere publică pe realizările de până acum şi proiectele pe care le au ambii candidaţi, înainte de alegerile din 10 noiembrie.

Dăncilă-Iohannis

Candidatul PSD la preşedinţia României, premierul demis Viorica Dăncilă, a lansat un nou apel către contracandidatul Klaus Iohannis să accepte o dezbatere publică pe realizările de până acum şi proiectele pe care le au ambii candidaţi, înainte de alegerile din 10 noiembrie.

„Fac un apel şi de aici, de la Timişoara, către preşedintele Iohannis, să accepte o dezbatere unu la unu, în care candidatul Iohannis să vină cu tot ceea ce a realizat pentru România şi pentru români în cei cinci ani, iar premierul Viorica Dăncilă să vină cu tot ceea ce a realizat în cei un an şi nouă luni de mandat pentru România şi români. Cred că indiferent de funcţia pe care o ocupăm în statul român, mai ales când suntem pe cele mai înalte funcţii din statul român, trebuie să venim în faţa cetăţenilor să le spunem ceea ce am făcut pentru ei. Pentru a face pasul următor şi a veni în faţa opiniei publice cu ceea ce vrem să facem, noi, cei care am ocupat aceste funcţii, trebuie să vorbim în primul rând de ceea ce am făcut. De aceea cred că este un act de normalitate această dezbatere, în care fiecare să spunem ce făcut şi pe urmă să venim cu creionarea viitorului acestei ţări”, a spus Dăncilă, într-o conferinţă de presă susţinută, vineri, la Timişoara

Un răspuns

  1. iaca na ! Vrei sa ne spui realizarile tale ? Nu este nevoie ti le reamintim noi. Iata citeva dintre ele:
    1. 10 august 2018 – ai plecat in „concediu” crezind ca nu vei raspunde de idiotenia facauta de dragnea si carmen dan ministrul de interne in guvernul tau, guvernul analfabeta dancila.
    2. ZERO km autostrazi.vostru;
    3.ZERO investitii in infrastructura Romaniei:CFR, scoli, spitale
    4. BANI FURATI prin PNDlul vostru, infiintat special pentru a ciordi
    5. Cresterea inflatiei pentru a acoperi marirea arbitrara a salariilor si pensiilor; practic, ce s-a dat prin marirea sus numita de catre guvernul analfabeta dancila, se ia apropae dublu prin inflatie (cresterea preturilor si tiparirea banilor – apropo citi lei sau tiparit de cind guvernul tau analfabeta dancila …ciordeste) ?
    6. Afirmatiile si deciziile internationale prin care ai facut Romania de risul lumii.
    7. Ord. 114 prin care una dintre „binefacerile” ei este scaderea Pilonului 2 pentru prima data in 7 ani !!
    8. Minciunile si incercarile de manipulare din campania pentru UE in care v-ati permis sa deplasati utilaje pe cimp pentru a demonstra ca se „lucreaza” chipurile pentru autostrada Moldova. A doua zi ati plecat cu utilaje cu tot !! Noroc ca nu va mai crede nimeni !
    9. CODUL PENAL prin care s-a incercat din rasputeri scaparea lui drganea de puscarie si prin care eliberat violatori, criminali si tilhari – rezultatul este cunoscut.
    10. Infiintarea acelei sectii politice pentru anchetarea procurorilor si judecatarilor desi o lume intrega spune ca nu este OK si numirea in fruntea ei a acolitilor politici.
    IATA 10 DINTRE REALIZARILE TALE PERSONALE SI ALE GUVERNULUI TAU ANLAFABETA DANCILA ! ESTI SIGURA CA VREI SA CONTINUAM CU ENUMRAREA ? DACA DA, ASTEPT COMPLETARI DE LA CEI CARE CITESC ACEST MESAJ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri