Caută
Close this search box.

Dăncilă ar fi plâns în şedinţa PSD, după ce Claudiu Manda ar fi făcut-o proastă

Viorica Dăncilă

Ședință cu scandal în PSD. Tensiunea este atât de mare, încât țipetele liderilor social-democrați, întruniți în Comitetul Executiv, se aud din stradă.

S-au auzit țipete din ședința CEX al PSD, care are loc la sediul central al partidului, într-o sală de la ultimul etaj al clădirii din Bulevardul Kiseleff.

La ora 19:15, Olguța Vasilescu a revenit asupra deciziei de a se retrage de la șefia campaniei Vioricăi Dăncilă. Ea va conduce în continuare campania pentru turul al doilea al prezidențialelor.

La ora 18:25, Viorica Dăncilă s-a întors în ședința CEx, după o discuție între patru ochi cu Claudiu Manda. La revenirea în sala de ședință, Manda și-a cerut scuze. Au continuat discuțile pe marginea rezultatului obținut de unele filiale în primul tur al prezidențialelor.

La ora 18.00, Viorica Dăncilă a plecat din ședința CEx, trântind ușa şi s-a închis în biroul de președinte al partidului. Claudiu Manda s-a dus după ea și a încercat să o împace.

Manda, care este soțul Liei Olguța Vasilescu, ar fi folosit o exprimare jignitoare la adresa Vioricăi Dăncilă, de care aceasta a aflat. Conform unor surse din PSD, Claudiu Manda ar fi spus într-o ședință de la Dolj că „este proastă, dar este proasta noastră, trebuie să o votăm”.

Viorica Dăncilă ar fi ameninţat că renunță la candidatura la alegerile prezidențiale, dacă este subestimată și jignită de colegi. Ea le-a reproșat liderilor PSD „că au fost plecați în vacanță”, în timpul campaniei.

Ca urmare a scandalului, Lia Olguța Vasilescu, soția lui Claudiu Manda, și-a dat iniţial demisia din calitatea de șef al campaniei electorale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri