Caută
Close this search box.

Dăncilă organizează şi ea o dezbatere cu presa, cu o oră înaintea lui Iohannis

Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă, candidatul PSD la Preşedinţie, organizează o dezbatere cu presa marţi, la ora 18.00, cu o oră înaintea celei anunţate de Klaus Iohannis. Fostul premier a insistat pentru o dezbatere faţă în faţă cu preşedintele, dar a fost refuzată.

Dezbatarea organizată de Viorica Dăncilă va avea loc la Palatul Parlamentului, la ora 18.00, iar presa va avea acces liber.

„Candidatul PSD la Președinția României, Viorica Dăncilă, invită reprezentanții mass-media la un dialog deschis, astăzi, 19 noiembrie 2019, începând cu ora 18.00. Evenimentul este organizat la Palatul Parlamentului, Sala Spiru Haret, nivel P”, se arată în invitaţia adresată presei.

Klaus Iohannis a refuzat confruntarea cu Viorica Dăncilă şi organizează, marţi, la ora 19.00, o dezbatere electorală la care sunt invitaţi jurnalişti, analişti, politologi şi comentatori politici care vor putea pune între două şi patru întrebări. La eveniment vor participa, în sală, studenţi, dar şi jurnalişti, aceştia neputând interveni, însă, în discuţie. Evenimentul are loc în Aula Bibliotecii Centrale Universitare “Carol I”.

”Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) şi-a manifestat deschiderea de a asigura un spaţiu neutru de desfăşurare a unei dezbateri, în contextul apropierii celui de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale din România, pentru buna informare a opiniei publice şi pentru cultura democratică a societăţii româneşti. Având în vedere anunţul public al candidatului PNL de a organiza o dezbatere cu formatori de opinie, reprezentanţi ai mass-media şi politologi şi în urma dialogului cu echipa de campanie a candidatului Klaus IOHANNIS, propunerea SNSPA a fost agreată. Evenimentul va avea loc marţi, 19 noiembrie 2019, într-un spaţiu neutru politic dar, în acelaşi timp, reprezentativ pentru societatea românească, respectiv în Aula Bibliotecii Centrale Universitare Carol I”, a anunţat sâmbătă SNSPA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri