Caută
Close this search box.

Dăncilă, transmite, că mandatul său va fi unul al unui președinte mediator

Viorica Dăncilă

Candidatul PSD la alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă, transmite, pe Facebook, că mandatul său va fi unul al unui președinte mediator, care înțelege importanța echilibrului instituțional și a bunei funcționări a autorităților publice.

„Mandatul meu va fi cel al Președintelui mediator, care înțelege importanța echilibrului instituțional și a bunei funcționări a autorităților publice. Cred în instituția Președintelui ca liant între toate celelalte instituții ale statului român, precum și între stat și societate”, a scris, pe Facebook, Viorica Dăncilă.

Candidatul PSD la alegerile prezidențiale precizează că nu va bloca niciodată activitatea Guvernului sau a Parlamentului, „situație din care au întotdeauna de suferit cetățenii”.

„În mandatul meu, vor exista permanent consultări și dezbateri între instituții, pentru atingerea consensului și luarea celor mai bune decizii pentru țară”, conchide liderul PSD.

Duminică, 24 noiembrie 2019, are loc al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, etapă finală pentru care au obţinut cele mai multe voturi candidatul PNL, Klaus Iohannis, şi reprezentanta PSD, Viorica Dăncilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri