Caută
Close this search box.

Dăncilă zice că ar iniția un referendum de anulare a imunităţii preşedintelui. Despre 10 august nicio silabă

dăncilă

Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, Viorica Dăncilă, a afirmat vineri că prima măsură pe care o va lua dacă va câştiga Preşedinţia României va fi iniţierea unui referendum pentru ca şeful statului să nu mai aibă imunitate.

Ea a menţionat că a doua măsură va fi aceea de a se „lupta” în Consiliul European pentru fonduri mai mari pentru România.

Pentru mandatul de premier îşi reproşează că nu a comunicat mai bine măsurile bune pe care le-a luat.

Ar mai fi și altele pe care și le-ar putea reproșa doamna Dăncilă … dar acum, evident, nu mai contează. Îi este greu să spună TOTUL despre cum, de ce și cât a greșit.

DAR DESPRE 10 AUGUST 2018, când au fost gazați, bătuți și călcați în picioare oameni nevinovați, nu am auzit nicio silabă. NU ARE NIMIC A-ȘI REPROȘA?

„Îmi reproşez faptul că nu am comunicat îndeajuns pe obiectivele pe care le-am realizat. Am făcut foarte multe lucruri şi am făcut un bilanţ pe care speram să îl prezint la întâlnirea cu Klaus Iohannis şi încă mai sper să avem această dezbatere. Am pus în acest bilanţ tot ceea ce am realizat pentru români, şi pentru pensionari, şi pentru tineri, şi pentru cei din diaspora, şi pentru fermieri, dar nu am reuşit să comunic la fel de mult, pentru că eu chiar am muncit.”, a susţinut Dăncilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri