Caută
Close this search box.

DERUTĂ-n paradisul PSD. BOGDAN CHIRIEAC acuză România TV de FAKE NEWS!

chirieac

DC News, site patronat de Bogdan Chireac, anunta ca acesta „a demontat un fake news grosolan” in privinta Vioricai Dancila. Acest fake news ar fi fost difuzat chiar de Romania TV, post la care Chirieac este invitat zilnic.

„Fake news grosolan despre Dancila, demontat de Chirieac”, titreaza DC News, care beneficiaza de reclama generoasa din partea PSD, pentru Viorica Dancila.

Pretinsul fake news cu care lupta Chirieac a fost difuzat, culmea, chiar de postul de propaganda al PSD, Romania TV.

„Mai multi ‘lideri’ PSD si-ar fi retras sprijinul pentru Viorica Dancila la alegerile prezidentiale, transmitea Romania TV. Analistul politic Bogdan Chirieac a demontat stirea falsa, aratand ca e vorba de 2-3 primari, nu de lideri influenti ai partidului sau lideri de varf”, scrie grijuliu DC News.

”Sa nu fie genul de stire de campanie electorala menita sa ii dezamageasca si sa ii dezarmeze pe simpatizantii PSD. Deci sa vedem cine sunt liderii PSD care au anuntat oficial ca nu o mai sprijina pe Viorica Dancila. Sa nu fie un fake news. O petarda de campanie. Deci este vorba despre primarul din Slobozia si primarul din Bacau. Sa vedem presedintii de organizatii.

Astazi de dimineata, nu se pomenea despre asa ceva. In momentul in care vor fi lideri puternici din PSD care sa anunte asa ceva, lideri recunoscuti la nivel local si national, atunci putem vorbi de o stire. Nu vreau sa ii minimalizez pe cei doi primari, dar ideea… e o miscare cu doi primari ca le-o fi ciocanit cineva in geam azi-noapte si s-au gandit ca e mai bine asa sau avem de a face cu o miscare a partidului.

Ar trebui sa verificam chiar la doamna Dancila si la alti lideri importanti din PSD sa vedem ce se intampla. PSD ar trebui sa aiba o reactie in urmatoarele minute. Este genul de stire care iti demobilizeaza electoratul. E ca si cum PNL ar anunta ca nu-l mai sprijina pe Klaus Iohannis, ci pe Dan Barna. Va dati seama de impactul unei asemenea stiri. Acelasi lucru se intampla acum la PSD in conditia in care doamna Dancila, pe toate sondajele, era destul de confortabil in turul al doilea”, a spus Bogdan Chirieac la Romania TV, citat de DC News.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri