Caută
Close this search box.

E aproape sigur acum! Viorica Dăncilă îşi va da demisia din fruntea PSD

dăncilă

Viorica Dăncilă își va da demisia de la șefia PSD, după eșecul de proporții înregistrat la alegerile prezidențiale, potrivit unor surse politice. Anunțul ar urma să fie făcut mâine, în cadrul șediței Comitetului Executiv Național al PSD.

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a avut discuții cu Viorica Dăncilă, în condițiile în care social-democrații încearcă să se regrupeze, după eșecul de proporții înregistrat la alegerile prezidențiale.

Potrivit unor surse politice, Ciolacu ar fi mers acasă la Dăncilă pentru a o convinge să demisioneze de la șefia PSD, pentru a fi înlocuită cu o conducere colectivă, care ar urma să preia puterea în partid, până la organizarea unui Congres.

Surse politice precizează că șeful Camerei i-ar fi promis fostului premier un post de parlamentar în 2020 și conducerea organizației de femei a PSD.

Președinte interimar al PSD ar urma să fie chiar Marcel Ciolacu, el fiind singurul social-democrat care ocupă o funcție importantă: cea de președinte al Camerei Deputaților.

Discuțiile dintre Marcel Ciolacu și Viorica Dăncilă au loc cu puțin timp înaintea unei ședințe informale a nemulțumiților din PSD, convocată luni seară, la Parlament, de același Ciolacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri