Caută
Close this search box.

Exit Poll USR. Dăncilă și Barna, despărțiți de câteva mii de voturi. Cine subminează PSD-ul

viorica dăncilă

Conform unui Exit Poll realizat de USR la alegerile prezidențiale care se desfășoară astăzi – și care confirmă o ipoteză anterioară a MagnaNews – Dan Barna și Viorica Dăncilă vor fi despărțiți de doar câteva mii de voturi, iar surprizele vor fi uriașe. Oricare dintre cei doi ar putea să ajungă în turul al doilea.

Aceasta, în condițiile în care, așa cum am mai arătat, există date conform cărora Viorica Dăncilă ar fi subminată chiar de unii primari ai PSD, în special din Dâmbovița, dar și din alte județe, influențați de foști membri PSD – gen Adrian Țuțuianu – care au trecut la Pro România. Dar nu e singurul exemplu…

Exit Poll USR la alegerile prezidențiale

Numeroși analiști politici susțin că Dan Barna are șanse foarte mari să ajungă în turul al doilea și asta pentru că datele de tip exit poll pe care le avem în țară nu reflectă voturile din Diaspora. În străinătate votaseră până la ora 18:00 aproape 600.000 de români, un adevărat record.

Cristian Ghinea de la USR susține că, potrivit datelor pe care le gestionează partidul care l-a trimis în cursă pe Dan Barna, între el și Viorica Dăncilă va fi o diferență de doar câteva mii de voturi. Asta ar însemna o scădere a procentelor Vioricăi Dăncilă sub 21%, cifră care a apărut pe site-ul adevărul.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri