Caută
Close this search box.

Femeie găsită moartă pe plaja din Constanța

Caz șocant petrecut recent pe litoralul românesc. Este vorba despre „Trei Papuci”, una dintre cele mai cunoscute plaje din Constanța, unde salvatorii ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină pentru extragerea unei persoane care zăcea fără suflare între stabilopozii. Este vorba de o femeie, de aproximativ 45 de ani, care nu a fost identificată până în momentul de față.

Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz

Potrivit informațiilor transmise de reprezentanții Inspectoratului Judeţean de Poliție Constanţa, oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz, pentru a stabili cu exactitate cauzele care au provocat decesul. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Morga Cimitirului Central, unde specialiștii vor efectua în cel mai scurt timp necropsia, procedură care va stabili dacă victima și-a pus capăt zilelor sau a fost ucisă.

Femeia decedată era îmbrăcată în blugi, cămașă, bluză închisă la culoare și o geacă neagră. Nu avea pantofi, purtând doar șosete. Întrucât nu avea asupra sa niciun document, polițiștii nu au reușit să o identifice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri