Caută
Close this search box.

Fifor: Am avut până la urmă două dezbateri: una reală, cu Dăncilă, şi o mascaradă, cu Iohannis

mihai fifor

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a făcut miercuri o paralelă între dezbaterile organizate de finaliştii de la prezidenţiale – Viorica Dăncilă şi Klaus Iohannis -, afirmând că partea bună este că cetăţenii au aflat cum ar arăta România dacă ar fi condusă de fiecare dintre cei doi intraţi în cursa pentru Cotroceni.

”Am avut până la urmă două dezbateri: una reală, cu Viorica Dăncilă, şi o mascaradă, cu Iohannis. Una în care Viorica Dăncilă nu a evitat pe nimeni şi a răspuns la toate întrebările şi o scenetă proastă, regizată, controlată, cenzurată, ca să iasă bine pentru Iubitul Conducător. Una cu o presă normală, care şi-a făcut datoria, şi alta cu jurnalişti ‘instruiţi’ de Cotroceni în prealabil. Partea bună e că am aflat cum ar arăta România dacă ar fi condusă de fiecare dintre cei doi candidaţi”, a scris Fifor pe Facebook.

În opinia sa, românii pot să aleagă ”un preşedinte viu, autentic, cu calităţile şi defectele sale reale” sau pot să voteze pentru o Românie condusă ”de o poză, de un robot, de un preşedinte fake”.

”Putem avea o Românie condusă de un preşedinte viu, autentic, cu calităţile şi defectele sale reale, care nu evită pe nimeni şi care îşi doreşte o naţiune unită, o ţară pentru toţi românii, sau o Românie condusă de o poză, de un robot, de un preşedinte fake, care vrea o naţiune dezbinată, o ţară golită de cei incomozi, în care totul e controlat şi cenzurat. Putem avea o democraţie cu o presă liberă şi eficientă sau ne putem întoarce la alte timpuri când presa era doar o unealtă a regimului de la putere. Voi în ce ţară doriţi să trăiţi? Într-o Românie liberă şi democratică sau într-o ţară a fricii, întoarsă în negura zilelor de dinainte de 1989?”, s-a adresat Fifor alegătorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri