Caută
Close this search box.

Fifor, îl acuză pe Iohannis că a plătit oameni să facă plângeri la Facebook pentru a închide conturile celor care îl critică pe pe șeful statului

mihai fifor

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, îl acuză pe Klaus Iohannis că a plătit oameni să facă plângeri la Facebook pentru a închide conturile celor care îl critică pe pe șeful statului în mediul online. „PNL a aruncat în luptă o nouă specie-raportacii”, a mai spus social-democratul.

„De vreo două zile, după ce Iohannis a refuzat în mod rușinos dezbaterea, PNL a aruncat în luptă o specie nouă activiști online: -raportacii-. Spre deosebire de postaci, care sunt plătiți să-l laude pe președinte, -raportacii- au misiunea de a trimite în mod coordonat plângeri la Facebook împotriva conturilor care îl deranjează pe Herr Iohannis. Ca în multe alte cazuri, algoritmii Facebook sunt păcăliți și chiar se închid sau se suspendă conturile celor care și-au permis să spună că Iohannis este un fricos. Este o nouă formă de cenzură, realizată de „raportacii cu simbrie” ai lui Iohannis, pe lângă embargoul din presa internațională, impus prin blocada corespondenților locali, față de orice știre care arată că -împăratul este gol-”, a scris Mihai Fifor, pe Facebook.

Social-democratul îi transmite șefului statului că politicienii care au încercat să cenzureze libera exprimare au sfârșit prost.

„Herr Iohannis, vă spun un adevăr istoric: toți politicienii care au încercat să cenzureze libera exprimare a propriului popor au sfârșit-o prost!”, a subliniat Fifor.

Un răspuns

  1. ASA ESTE. MI-AU INCHIS, PANA PE 20.NOIEMBRIE, POSIBILITATEA DE A DA SHARE!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri