Caută
Close this search box.

FOTO. Oameni numiți de Dragnea continuă să angajeze clientela PSD în instituțiile de stat!

Două consiliere angajate pe posturi temporare la cabinetul lui Ilie Sârbu, vicepreședintele Autorității de Audit din Curtea de Conturi, sunt pe cale să fie angajate permanent la instituție într-un concurs contestat de angajații instituției. Ele au fost admise după proba scrisă și cea de interviu, potrivit anunțului public postat de instituție pe 18 noiembrie.

Cele două consiliere, Isabella Elena Matei și Delia Diana Păduraru, au fost declarate admise pentru postul de auditor public extern în cadrul Autorității de Audit într-un concurs intern, gestionat chiar de Curtea de Conturi. Inițial, comisia de intervievare a candidaților a fost condusă de Ilie Sârbu, cel care este și șeful direct al celor două consiliere, dar în ultima zi acesta a fost înlocuit de Florin Tunaru, potrivit surselor G4Media.ro. Florin Tunaru este și el vicepreședinte al Autorității de Audit, propulsat de Liviu Dragnea mai întâi la conducerea Fiscului și apoi la Curtea de Conturi. Iată lista cu cele două.

Un comunicat de presă al Curții de Conturi din Republica Moldova o arată pe una dintre cele două candidate, Isabella Elena Matei, alături de cei care au intervivat-o la concursul de angajare definitivă – Ilie Sârbu și Florin Tunaru. Ea a participat împreună cu cel doi șefi din Curtea de Conturi la Chișinău la un schimb de experiență, iar fotografiile o arată alături de Sârbu și Tunaru. Sursa si foto G4Media.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri