Caută
Close this search box.

FOTO. Regina interlopilor din România. Femeia arată formidabil, iar 400 de bărbați o strigă „Șefa”

Alina Stoica, prima femeie lider a lumii interlope din România a fost încătușată și condamnată de autoritățile spaniole.

Alina Stoica, cunoscută și sub numele de „Regina de la Madrid” este văduva lui Dorel Hanea, un interlop din Sibiu. Hanea a fost mâna dreaptă a celebrului Clămparu, iar în urmă cu 4 ani a fost găsit mort într-o cameră dintr-un hotel din Mexic.

„Regina de la Madrid” a ajuns de curând în fața judecătorilor, care i-au pronunțat o pedeapsă grea. Alina va sta 8 ani de zile după gratii, pentru proxenetism, amenințare și șantaj. Femeia a fost implicată, se pare, într-o vastă rețea de proxenetism, ale cărei victime sunt zeci de românce, obligate să se prostitueze.

Procese pe bandă rulantă pentru Alina Stoica

Mai mult, Alina Stoica are mai multe procese pe rol în Spania, pentru sechestrare și amenințare cu armă albă. Potrivit cancan.ro, femeia a ajuns la un moment dat să controleze pe teritoriul Spaniei peste 400 de oameni.

După moartea lui Dorel Hanea, clanul Alinei s-a restrâns, iar după un an de zile și-a format o nouă echipă. Astfel, femeia a devenit un adevărat cap al mafiei, ajungând să negocieze de la egal la egal cu vestitul interlop Mircea Ursu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri