Caută
Close this search box.

Furtuna PSD nu i-a speriat. Dăncilă și Teodorovici au anunțat că NU ÎȘI DAU DEMISIA

La ședința CEX PSD, Viorica Dăncilă şi Orlando Teodorovici şi-au anunţat colegii că nu intenţionează să demisioneze. Potrivit statutului partidului, cei doi nu pot fi forţaţi să facă acest pas decât printr-un congres.

Potrivit Statutului PSD, președintele PSD este ales pentru un mandat de patru ani și „răspunde în faţa Congresului” și „este ales sau revocat de către toţi membrii de partid în cadrul alegerilor interne desfăşurate în baza Regulamentului de organizare a alegerilor pentru funcţia de Preşedinte al partidului, elaborat de Biroul Permanent Naţional şi aprobat de Comitetul Executiv Naţional”. (Secţiunea a 2-a – Preşedintele Partidului Social Democrat, art. 122, 123)

Mihai Fifor, secretarul general al PSD, a demisionat. El își mai anunțase demisia marți, în prima parte a zilei, printr-o postare pe Facebook, pe care a șters-o însă după scurt timp.

Ionel Arsene, liderul PSD Neamț, a cerut demisia lui Eugen Teodorovici, președintele executiv ala PSD. Arsene a cerut demisia de onoare a conducerii partidului.

Olguța Vasilescu a spus că știa că Viorica Dăncilă nu avea nicio șansă la prezidențiale și susține că a fost o decizie nefericită a PSD să meargă cu Dăncilă în alegerile prezidențiale.

Informațiile sunt pe surse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri