Caută
Close this search box.

Gabriela Firea, lanț de acuzații la adresa guvernului Orban: ”Să vină austeritatea PNL-istă!”

primăria bucureşti

Primarul general, Gabriela Firea, i-a recomandat „mai multă atenţia la exprimare” prim-ministrului Ludovic Orban, după ce a acesta a declarat că social-democraţii ar trebui ”să se ascundă în munţi”.

Dl Orban ar vrea ca “pesediștii” să se ascundă în munți, probabil de frica celor din PNL, care au fost nu demult îndemnați de același personaj să le dea cu bâtele în cap. Pe unde-i prind! Ce tot atatea salarii si pensii marite!? Ce tot atata bunastare!? Sa vina austeritarea PNL-ista!

Și de ce sa ne ascundem? Pentru asa-zisul “dezastru” lăsat în economia țării. Dar despre ce dezastru vorbim, mai precis?

Sa lasam cifrele sa vorbeasca. La instalarea Domnului Iohannis la Cotroceni, PIB-ul României era de 150 miliarde de euro, salariul mediu 1.750 lei (400 de euro), salariul minim era de 678 lei net (155 de euro), iar cursul de schimb 4,42 lei pentru un euro.

La finalul guvernării PSD, în 2019, cu forta, si de dragul punctelor in campania electorala prezidentiala actuala, PIB-ul a crescut la 217 miliarde euro, salariul mediu net este 3.100 lei (650 euro), cel minim de 1.286 lei (270 euro), iar cursul de schimb al euro – 4,75 lei.

Așa ceva nu poate fi iertat! Cum vine asta ca un guvern să crească nivelul de trai al românilor? Inadmisibil!

Așa că a fost scos la înaintare Dl Vasile Câțu care să rosteasca minciuni, pardon “metafore”, despre jalea din visteria țării, în timp ce toți ceilalți exponenți ai actualei guvernări fug ca Necuratul de tămâie de orice confruntare cu vreun lider PSD.

Prin urmare, cine trebuie sa se ascunda, de fapt, în munți, dle Orban? Si cine are motive chiar sa nu mai coboare de acolo, la finalul guvernarii mediocre care a inceput?

Mai multa atentie la exprimare nu ar strica. Nu de alta, dar luna de miere guvernamentala trece. Trece repede! E normal, nu?”, a scris Gabi Firea, pe pagina sa de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri