Caută
Close this search box.

Gabriela Firea nu a primit nici un leu de la Cîțu pentru București: ”Rectificarea aprobată de Guvern condamnă bucureștenii”

Rectificarea aprobată joi de Guvern îi condamnă pe bucureșteni la lipsa de finanțare a unor servicii publice de maximă importanță, declară Gabriela Firea, care în acuză pe ministrul Cîțu de comportament discreționar în alocarea banilor.

Condamn ferm abordarea ministrului finanțelor, Florin Vasile Cîțu, care a împărțit banii publici la rectificarea bugetară după un singur criteriu: să răspundă strict intereselor politice. Il somez pe domnul Cîțu să nu abuzeze de funcția pe care vremelnic o detine, împărțind banii publici ai românilor în mod discretionar. Ne vom apara si in instanta, daca va fi necesar”, a transmis primarul genaral al Capitalei, într-un mesaj postat pe facebook.

Rectificarea aprobată ieri de Guvern îi condamnă pe bucureșteni la lipsa de finanțare a unor servicii publice de maximă importanță.

Nu voi permite ca lucrurile să rămână așa. Cetățenii trebuie să cunoască adevărul. Mă ofer să îi fac cadou domnului ministru, pentru început de mandat, un curs de management performant în administrație, pentru că declarațiile dumnealui arată clar că are nevoie să stăpânească noțiunile de bază ale procedurilor administrative.

Nu cerem banii nimanui, solicitam banii bucurestenilor, pe care acestia ii platesc prin impozite si taxe. Si contribuie cu 25% la PIB-ul tarii”, a mai scris Gabriela Firea.

Primaria Capitalei este singura din tara care nu incaseaza impozite si taxe locale, acestea mergand catre cele sase sectoare. Prin lege, bugetul PMB este alimentat de la Ministerul de Finante, din impozitul pe venit.

Citește și: Radu Afrim, la Naționalul din București: Cehov, într-o variantă neconvențională

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri