Caută
Close this search box.

Gabriela Firea şi-a ŞTERS de pe Facebook postarea despre casca din urechea lui Iohannis

gabriela firea

Gabriela Firea și-a șters postarea de pe Facebook, în care susținea că Iohannis are o cască în ureche, prin care primește de la echipa de campanie răspunsurile la întrebările jurnaliștilor, în conferința de presă pe care președintele a susținut-o.

Fake news-ul a fost demontat atât de președinte, chiar în cadrul conferinței, cât și de fotoreporterul Octav Ganea, care a publicat o fotografie, în care se vede că șeful statului nu are nici o cască în interiorul urechii.

La scurt timp după demascarea fake news-ului, postarea Gabrielei Firea s-a umplut cu sute de comentarii negative, în care utilizatorii o criticau pentru răspândirea unei știri false. Primarul Capitalei a șters postarea, nefiind prima oară când își retrage afirmațiile după ce este criticată pe rețelele de socializare.

„Președintele-candidat Iohannis este nu numai foarte curajos, foarte deschis dialogului, dezbaterilor, foarte informat si sigur pe el, ci și foarte spontan! O dovedește cu prisosință casca din ureche folosita la conferinta de presa! Doamne, asa ceva!!??Ghinion!!!”, este postarea Gabrielei Firea.

Informația a fost publicată prima dată de Ion Cristoiu, care a scris pe blogul său că lui Iohannis i se suflă răspunsurile la întrebările jurnaliștilor printr-o cască.

Fake news-ul a fost preluat rapid pe grupurile și de site-urile apropiate de PSD, iar la conferința de presă un jurnalist i-a spus președintelui informația care circulă în spațiul public cu privire la presupusa cască din ureche.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri