Caută
Close this search box.

Gheorghe Dincă, eliberat din închisoare în 2 săptămâni?! Avocatul familiei Melencu: ”Nu există probe la dosar care să probeze omorul!”

Cazul de la Caracal este departe de a fi rezolvat, iar procurorii se tem că Gheorghe Dincă ar putea fi eliberat din închisoare în curând, întrucât nu există probe suficiente pentru ca bărbatul care a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu să fie trimis în judecată.

Gheorghe Dincă ar putea fi eliberat în curând, dacă nu va fi trimis în judecată cât mai rapid, întrucât Constituția României prevede faptul că orice inculpat poate să rămână în arest preventiv maximum 180 de zile.

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, susține, însă, că nu există probe care să probeze uciderea fetei, așa cum sunt în cazul Alexandrei Măceșanu.

”Au doar două povești abeerante ale lui Dincă și imposibile practic!”, a subliniat avocatul. În aceste condiții, dacă nu sunt suficiente dovezi pentru celelalte acuzații, respectiv răpire, viol și trafic de persoane, Gheorghe Dincă ar putea fi pus în libertate. ”Este posibil orice!”, a declarat Tonel Pop.

De asemenea, în urmă cu două săptămâni, Claudiu Lascoschi, unul dintre avocații din oficiu ai lui Gheorghe Dincă, susținea că bărbatul ar putea fi eliberat în curând, dacă nu va fi trimis în judecată.

”În circa o lună ar trebui făcută (n.r.: trimiterea în judecată), pentru că altfel apare riscul să ajungă să fie pus în stare de libertate, potrivit Constituţiei României şi a legilor naţionale. Nu cred că există acest risc, pentru că nu şi-l asumă niciun procuror. (…). Este posibil să mai fie audiat. El este dispus să mai dea declaraţii, întotdeauna a fost dispus”, a declarat Lascoschi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri