Senatorul PNL Alina Gorghiu afirmă că prestaţia unui candidat la alegerile prezidenţiale nu poate fi judecată după cât stă, „pe tocuri”, în faţa jurnaliştilor şi nici „în funcţie de câte broşe şi ceasuri scumpe are, pe care uită să le treacă în declaraţia de avere”. „(…) prestaţia unui candidat la funcţia de şef de stat se evaluează în funcţie de ce şi cât ştie şi ce poată să facă bine pentru ţară”, spune Gorghiu.

Alina Gorghiu a declarat, joi, la Galaţi, unde se află într-o vizită electorală alături de preşedintele Klaus Iohannis, că prestaţia unui candidat la preşedinţie nu constă în „cât timp stai pe tocuri în faţa jurnaliştilor”.

„Nu contează cât stai pe tocuri în faţa jurnaliştilor, prestaţia unui candidat nu se judecă în funcţie de câte broşe şi ceasuri scumpe are, pe care uită să le treacă în declaraţia de avere, prestaţia unui candidat la funcţia de şef de stat se evaluează în funcţie de ce şi cât ştie şi ce poată să facă bine pentru ţară”, a spus Gorghiu.

Senatorul liberal a declarat, totodată, că astăzi pentru a „se victimiza”, Viorica Dăncilă „şi-a înscenat un drum la DNA”.

„Îi transmit doamnei Dăncilă că va pierde foarte rău aceste alegeri, iar imediat după aceea va pierde şi şefia PSD”, a mai spus Gorghiu.

39 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 6 =