Caută
Close this search box.

Guvernul Orban are zilele numărate?

ludovic orban

Jurnalistul Ion Cristoiu vine cu un scenariu halucinant la adresa Guvernului Orban, despre care spune că are zilele numărate! Jurnalistul crede că acesta va fi remaniat, și nici despre soarta lui Ludovic Orban nu are predicții foarte bune.

Ion Cristoiu spune că Guvernul Orban are zilele numărate

Ion Cristoiu spune că Guvernul Orban va fi remaniat pentru a face loc și unor miniștri din partea USR și PMP, iar premierul Ludovic Orban ar putea să-și dea demisia. În plus, acesta a mai spus că varianta ca Guvernul Dăncilă să fi avut două bugete, este exclusă.

“Nu, el a spus că era o contabilitate nu vizibilă propagandistic, ci prezentată în Parlament ceea ce este, practic, imposibil. Niciun funcționar de acolo, de fapt una din marile erori ale acestui guvern și probabil că se va corecta după alegeri, eu sunt sigur că el va fi remaniat, dacă nu chiar domnul Orban își va da demisia și guvernul va fi lărgit cu USR sau cu PMP sunt aproape sigur, adică își va da demisia, nu știu, s-ar putea ca tot el să preia…”, a susținut analistul politic.

Ion Cristoiu spune că Ludovic Orban și-ar putea da demisia, după remanierea guvernului

În opinia sa, acest Guvern nu poate rămâne în funcție, subliniind că lui Ludovic Orban îi place să vorbească mult, ceea ce creează impresia de sporovăială, superficialitate.

„Guvernul a fost făcut pe picior, adică a fost făcut un guvern mai mult ca să poată să spună Klaus Iohannis că a făcut Guvernul. Nu poate să rămână (…) Deocamdată presa de dreapta este destul de sceptică, foarte primejdios, Ludovic Orban este un mare actor mediatic, e bolnav după apariții media, vorbește mult, e foarte important, vorbește mult (…)

Un premier care vorbește mult e primejdios pentru că e riscul să spui prostii. Adică acceptă orice interviu, face declarații peste tot, toate acestea dau la un moment dat impresia de sporovăială, de lipsă de concretețe și dă posibilitatea să ai declarații contradictorii. O dată vii și spui voi introduce taxa auto, a doua zi spui că nu”, a explicat jurnalistul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri