Caută
Close this search box.

Horia Constantinescu, dat afară de la şefia ANPC

Horia-Miron Constantinescu a fost eliberat din funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor printr-o decizie a premierului Ludovic Orban publicată, joi, în Monitorul Oficial.

Conform deciziei, până la numirea conducătorului instituţiei în condiţiile legii, secretarul general al ANPC, Mihaela Irina Ionescu, va exercita atribuţiile preşedintelui Autorităţii, potrivit Agerpres.

Horia Constantinescu, șeful OPC Constanța, a fost numit pe 8 august, anul acesta, șeful Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului, la propunerea Vioricăi Dăncilă.

Horia Constantinescu (45 de ani) a devenit celebru după ce, în calitate de șef al OPC Constanța, a închis restaurante celebre din oraș și stațiunea Mamaia, a sancționat McDonald’s și a amendat Primăria Constanța pentru starea în care se aflau locurile de joacă din oraș (ulterior, OPC Constanța a pierdut definitiv procesul cu Primăria Constanța).

Fostul şef al ANPC este nașul de cununie al lui Andrei Năstase și, la rândul său, Andrei Năstase a botezat unul dintre copiii lui Constantinescu, potrivit g4media. În episodul ”bodyguarzilor” care au venit să îl apere pe Liviu Dragnea la ÎCCJ, în octombrie 2017, Horia Constantinescu a declarat că este prieten cu doi dintre bărbații care l-au apărat pe fostul șef al PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri