Caută
Close this search box.

Ieșire NERVOASĂ a primarului Timișoarei cu privire la cazul oamenilor OTRĂVIȚI cu fosfură de aluminiu

Nicolae Robu

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, pasează responsabilitatea, după deratizarea care a ucis doi copii şi un adult.

Potrivit pressalert.ro, primarul Nicolae Robu a răbufnit atunci când a fost întrebat de autorizația firmei care a efectuat deratizarea și dezinsecția. „Ce treabă are Primăria, domeniul de activitate ține de registrul comerțului, a răspuns nervos Robu.

Când jurnalistul pressalert.ro a amintit că o Hotărâre de Consiliu Local din 2002 obligă orice firmă de acest gen să obțină o autorizație de la primărie, Robu a încercat, în primă instanță, să-l intimideze.

Într-o postare pe Facebook, Primarul Timișoarei Nicolae Robu susține că femeia și cei doi copii și-au pierdut viața „în urma nerespectării normelor în vigoare de către persoane iresponsabile implicate în procesul de deratizare”.

„Desigur, e în derulare o anchetă și probabil va urma un proces judiciar care va stabili responsabilitățile și pedepsele conexe, dar asta nu-i poate readuce la viață pe cei decedați! Este inadmisibil ca lucruri cu asemenea consecințe potențiale să fie tratate cu atâta superficialitate de unii semeni ai noștri! Ei trebuie exemplar pedepsiți!”, a mai scris Nicolae Robu pe pagina de socializare.

Acesta susține că Primăria nu are nicio legătură cu ceea ce s-a întâmplat, pentru că deratizarea s-a făcut pe un domeniu privat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri