Caută
Close this search box.

În București, luminile de Crăciun nu se aprind pe 1 Decembrie

Luminiţele de Crăciun din acest an se vor aprinde pe data de 28 noiembrie, mai devreme decât în alţi ani, când se aprindeau de la 1 decembrie, transmite Primăria Capitalei.

„Târgul de Crăciun din Capitală României, eveniment de tradiţie organizat de 13 ani în Bucureşti şi prezent pe harta turistică a evenimentelor de profil din Europa, (târgul fiind de altfel parte din reţeaua internaţională a celor mai importante târguri de Crăciun din Europa – “Christmas Markets”), este cel mai mare Târg care marchează sărbătorile de iarnă din România, organizat în cea mai mare Piaţă din Capitală. Pe toată durata evenimentului, în medie, acesta este vizitat de aproximativ 1 milion de români şi turişti străini”, transmit reprezentanii Primăriei Capitalei.

La Târgul de Crăciun Bucureşti care are loc anul acesta în perioada 28 noiembrie – 26 decembrie, desfăşurat pe o suprafaţă de 16.234 mp, sunt amplasate peste 130 de căsuţe, un patinoar de 600 mp, Casa lui Moş Crăciun de 100 mp, un carusel, ieslea, bradul de 30 m împodobit cu cetină naturală, două zone gastronomice şi vor avea loc concerte şi spectacole.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri