Caută
Close this search box.

În incidentul terorist de pe Podul Londrei, două persoane şi-au pierdut viaţa

Două persoane au fost ucise vineri în atacul comis vineri de un bărbat pe Podul Londrei, transmite BBC, citând surse neidentificate, potrivit Reuters.

Poliţia l-a împuşcat mortal vneri seara pe suspect, care purta o vestă cu explozibili falşi. Poliţa londoneză a încadrat atacul drept incident terorist.

O sursă guvernamentală a confirmat pentru BBC, citat de Agerpres, că doi trecători au decedat, fără a oferi însă alte informaţii.

Poliţia britanică a împuşcat mortal vineri, pe Podul Londrei, un bărbat care avea ataşat de corp un dispozitiv exploziv fals şi care înjunghiase mai multe persoane, într-un incident calificat de poliţie ca terorist, transmite Reuters.

Potrivit primarului Londrei, Sadiq Khan, „s-a confirmat că un număr de persoane au fost rănite în atac, unele grav”.

„Vom rămâne uniţi şi determinaţi în faţa terorismului. Cei care încearcă să ne atace şi să ne divizeze nu vor reuşi niciodată”, a declarat el pentru presă, chemându-i pe londonezi la vigilenţă.

De peste Ocean, Casa Albă, prin vocea purtătorului de cuvânt Judd Deere, a condamnat atacul şi a promis „sprijin deplin aliatului nostru, Regatul Unit”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri