Caută
Close this search box.

Încă un lider PSD dă de pământ cu hoțul de grâu Bădălău: ‘Un an de penitență s-ar impune… ‘

După Gabriela Firea, un alt lider PSD, din Bacău, Dragoș Benea, membru în echipa de tranziție a partidului, are o ieșire foarte dură după declarația controversată a lui Niculae Bădălău, fostul hoț de grâu dovedit, la adresa românilor din Diaspora. „Un an de penitență s-ar impune în cazul preşedintelui organizației județene PSD Giurgiu, cu speranța că, după această pauză, #diaspora se va vedea altfel de pe malurile Dunării”, propune liderul PSD, care susține că Nicolae Bădălău – ÎN FOTO, AL TREILEA DIN STÂNGA, ALĂTURI DE colegii LIVIU DRAGNEA, MIHAI TUDOSE și MARCEL CIOLACU – nu a înțeles nimic din discuția contondentă pe care am avut-o în CEX al PSD cu privire la subiectul „Diaspora”.

„Nicolae Bădălău nu a înțeles nimic din discuția contondentă pe care am avut-o în CEX al PSD cu privire la subiectul „Diaspora”.

Fiecare dintre noi am avut sau avem în familie măcar o rudă care să fi lucrat, la un moment dat, în Italia, Spania sau Anglia.
Românii din diaspora și, implicit, românii de acasă nu merită remarcile incalificabile ale dlui. Bădălău.
Peste 100.000 de băcăuani sunt plecați la muncă în spațiul comunitar european și, laolaltă cu ei, mă simt jignit de declarațiile intolerabile ale acestui om.
Ieșirile de acest gen, repetate sau nu, nu mai pot fi tolerate nimănui, indiferent de funcție, și nu-și mai au locul în PSD. În caz contrar, să nu ne mirăm dacă în județul Giurgiu, și nu numai, vor circula mașini cu plăcute de Suedia, Danemarca sau Finlanda.
Un an de penitență s-ar impune în cazul preşedintelui organizației județene PSD Giurgiu, cu speranța că, după această pauză, #diaspora se va vedea altfel de pe malurile Dunării.
In loc sa discutam despre derapajele guvernarii PNL, cu un euro ajuns la un prag istoric ce afecteaza populatia, ne justificam inutil pe o tema sensibila pe care am lamurit-o in interiorul PSD”, scrie Benea pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri