Caută
Close this search box.

Podul Londrei a fost evacuat! Poliția: Mai multe persoane înjunghiate, un suspect reținut

Alertă de securitate la Londra! Mai multe persoane au fost înjunghiate de un atacator, care ar fi fost rănit de poliție, potrivit primelor date. Ulterior, forțele de ordine au anunțat că au în custodie un suspect. Podul Londrei a fost închis, iar zona este înconjurată de mașini ale forțelor de ordine, de ambulanțe și echipe de pompieri.

„Poliţia a fost chemată la ora 1.58 p.m. la locul unei înjunghieri în apropiere de Podul Londrei”, a indicat poliţia pe Twitter. „Un bărbat a fost reţinut de poliţie. Credem că un număr de oameni au fost înjunghiaţi”, se adaugă în informare.

Martori au declarat pentru media britanice că poliţia a sosit la scurt timp după ce s-au auzit focuri de armă.

Conform unei surse de securitate citate de Reuters și preluate de Agerpres, se crede că o persoană a fost înjunghiată pe Podul Londrei, iar poliţia l-a împuşcat pe principalul suspect.

Secvențe şi fotografii postate pe Twitter arată mai multe maşini de poliţie şi autobuze pe pod, precum şi un camion derapat pe mai multe benzi.

Serviciul de ambulanţă a informat că a trimis echipaje la faţa locului.

Agenţi de poliţie au împuşcat mortal, vineri după-amiază, un individ suspect, în centrul Londrei, afirmă surse din cadrul serviciilor de securitate, citate de Mediafax.

„Ne aflăm în primele faze ale reacţiei la un incident pe Podul Londrei”, a indicat poliţia, într-un comunicat citat de Agerpres.

Potrivit unui purtător de cuvânt, „se pare că cineva a fost împuşcat”.

BBC a transmis că au fost auzite două focuri de armă.

În iunie 2017, podul Londrei a fost scena unui atac în timpul căruia 3 suspecți au intrat cu un microbuz în mulțime, apoi au început să-i înjughie pe pietoni. Trei persoane au murit.

https://www.youtube.com/watch?v=zvlI7chTcEc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri