Caută
Close this search box.

Iohannis, dezbatere cu politologi şi jurnalişti. După alegeri, se va ÎNTÂLNI cu Dan Barna

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că marţea viitoare va participa la o dezbatere la care vor fi invitaţi politologi, formatori de opinie şi jurnalişti.

„Înţeleg perfect nevoia, dorinţa de a avea o dezbatere reală, aşezată, cu candidaţii din turul doi. Cum nu accept însă această dezbatere cu doamna Dăncilă de la PSD voi organiza eu, împreună cu echipa mea, o dezbatere aşezată săptămâna viitoare, marţi seara, la care vor fi invitaţi să dezbată împreună cu mine mandatul pe care l-am încheiat, planul pentru mandatul pe care sper că îl obţin în continuare politologi, formatori de opinie, jurnalişti.

Va fi o discuţie deschisă, aşezată, care cu siguranţă va fi pe placul românilor”, a spus şeful statului, într-o conferinţă de presă organizată la sediul PNL.

Iohannis vrea în continuare anticipate

După turul doi al alegerilor prezidenţiale, preşedintele Klaus Iohannis intenţionează să aibă o discuţie cu preşedintele USR, Dan Barna, dar şi cu alţi lideri politici, pentru a stabili care sunt următorii paşi de parcurs, dar şi cine este pregătit să îşi asume rezolvarea problemelor României.

„Nu am avut această discuţie, fiindcă acum mă concentrez pe turul doi al alegerilor, pe campanie, pe pregătirea campaniei din turul doi şi voi avea negreşit o astfel de discuţie după alegeri. Indiferent cum se termină alegerile – sper că pentru mine bine -, vom avea astfel de discuţii şi ne vom pregăti pentru următorul pas, următorul pas care este, în funcţie de evoluţia politică, alegeri locale sau alegeri parlamentare anticipate.

Dar, oricum ar fi succesiunea lor, vom avea locale şi parlamentare în viitorul apropiat. Şi vreau să fim bine pregătiţi, să ştim cine este dispus să îşi asume rezolvarea problemelor României, care sunt multe, lăsate de PSD, şi voi avea astfel de discuţii cu toţi liderii politici”, a precizat Iohannis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri