Preşedintele Klaus Iohannis a declarat duminică seară, după anunţarea rezultatelor exit-poll-urilor, care îl declară câștigător detașat, că este o victorie importantă, subliniind că „este cea mai categorică victorie împotriva PSD-ului”.

El a anunţat că va fi un preşedinte ”total implicat” pentru România, arătând că va fi preşedintele tuturor românilor, atât al celor care l-au votat, cât şi al celor care au avut altă opţiune.

„România a câştigat astăzi, dragi români. România modernă, România europeană, România normală a câştigat astăzi. Românii au fost eroii zilei de astăzi. Au fost într-un număr impresionant să voteze şi acesta e cel mai important câştig al zilei de azi. O menţiune specială pentru românii din diaspora, care au mers în număr extraordinar la vot. Este o victorie importantă, cea mai categorică victorie obţinută vreodată împotriva PSD”, a declarat Klaus Iohannis, la sediul PNL.

„Este nevoie să mergem la vot și la locale și la parlamentare. Abia atunci vom putea face România normală, așa cum ne-o dorim noi”, a mai spus Klaus Iohannis la sediul PNL.

Preşedintele Klaus Iohannis a câştigat un al doilea mandat la Palatul Cotroceni, potrivit exit-poll-urilor anunţate la închiderea urnelor de institutele acreditate de Biroul Electoral Central.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 6 =