Caută
Close this search box.

JAMES BOND de Chitila. A dispărut cu TIR-ul plin cu marfă de 350.000 €

Șoferul care a dispărut cu TIR-ul plin cu televizoare de 350.000 €, din Chitila, e de negăsit. Camionul a fost dat dispărut de proprietarul mărfii, care oferă recompensă 50.000 de euro celui care dă de urma fugarului.

O firmă din Argeş s-a ales cu o pagubă imensă, după ce a contractat o firmă de transport din Dâmboviţa pentru a livra sute de televizoare în Olanda. Patronul argeşean care nu dă de urma mărfii a anunţat Poliţia şi a făcut totul public, în speranţa că va reuşi să recupereze televizorele.

Anchetatorii au stabilit că şoferul TIR-ului a fugit cu marfa, dar nu reuşesc să dea de urma lui. Poliţia a făcut mai multe percheziţii în Argeş şi Dâmboviţa. Paguba firmei din Argeş se ridică la 350.000 de euro, potrivit anchetatorilor.

Patronul din Dâmboviţa al firmei de transport le-a spus poliţiştilor că şoferul său a fugit cu marfa şi nu mai dă niciun semn de viaţă. Surse din anchetă spun că tocmai patronul dâmboviţean ar fi gândit această şmecherie, dar deocamdată nu sunt dovezi clare împotriva lui.

TIR-ul cu televizoare a plecat din Chitila şi ar fi trebuit să ajungă în Olanda.

„Camionul care a încărcat şi a dispărut cu marfă de la Bucureşti este o SCANIA gri cabina mică, serie şasiu XLEG4X20005251399 cu vagon SCHWARZMULLER ,serie şasiu VAVSAP3386H230740 şi au nr de înmatriculare: DB 42 FAB / DB 12 BSA, aparţînînd firmei DENISA FULL HOUSE cu sediul în loc. Crângurile-Dâmboviţa. Marfă încarcă:TELEVIZOARE COLOR POLAROID. Rugăm membrii bursei şi pe oricine care poate da detalii despre maşină sau marfă, sau văd maşină parcată, abandonată, vândută pe undeva să ne anunţe urgent. Mulţumesc”, este anunţul postat de patronul păgubit, pe reţelele de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri