Caută
Close this search box.

Klaus Iohannis, discurs de învingător: Milioane de români au votat pentru o Românie normală

klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat duminică seară, după anunţarea recultatelor exit-poll-urilor, care îl situează pe primul loc, la mare distanţă de contracandidaţii săi, la alegerile prezidenţiale, că niciodată românii nu au votat atât de mulţi şi atât de clar împotriva PSD.

”Rezultatele oficiale vor veni mâine, însă datele de exit-poll arată deja că milioane de români din ţară, din diaspora au votat pentru proiectul nostru, pentru o Românie normală şi pentru a continua procesul important de schimbare în bine din România. Am crezut mereu în români şi în implicarea lor, iar participarea lor din aceste zile este o mare bucurie pentru democraţia din România
Vreau să le mulţumesc tuturor celor care mi-au acordat încrederea lor, în primul rând liberalilor, dar şi tuturor votanţilor de dreapta şi celor care nu cred într-un partid anume dar îşi doresc ce ne dorim şi noi, o Românie normală. Lupta noastră comună nu ţine de o etichetă de partid, lupta noastră este pentru îndepărea totală a PSD-ului de la putere pentru ca PSD să nu mai ţină România prizonieră şi captivă în trecut”, a declarat Klaus Iohannis, citat de News.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri