Caută
Close this search box.

Klaus Iohannis: Să vedeți ce surpriză am avut aseară, la Zagreb

Președintele României, Klaus Iohannis, a făcut un apel, la un miting electoral susținut la Galați, ca românii să meargă duminică la vot și că PSD trebuie, cu acest prilej, trimis, „pentru ani buni”, în Opoziție.

După discursul politic, președintele Iohannis a amintit o întâmplare petrecută la Zagreb, unde șeful statului a participat la summitul Partidului Popular European (PPE).

„În realitate PSD, a schimbat de multe ori feţele, dar niciodată năravul”, a declarat Iohannis, la mitingul de la Galați. „De aceea, PSD trebuie să meargă pentru mai mulţi ani în Opoziţie şi pentru acest lucru este nevoie să mergem la vot şi este nevoie să obţinem un vot atât de clar încât nu-şi mai pune nimeni problema dacă PSD revine sau nu”, a spus Iohannis.

„Dar să vedeți ce supriză am avut aseară, la Zagreb! Acolo, la congresul PPE, s-a desfășurat și o întâlnire a șefilor de stat și guvern. Primul discurs, al doilea discurs, al treilea au fost, în esență, despre România.

Mare lucru! A fost o surpriză foarte, foarte mare”, a continuat președintele Iohannis, apoi și-a reluat discursul politic, de campanie, potrivit Digi24.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri