Caută
Close this search box.

Klaus Iohannis se îndreaptă spre un scor zdrobitor. Cifre fără precedent, vot istoric, România SE SCHIMBĂ

UPDATE. Record absolut de prezență în diaspora: Au votat 900.314 români în străinătate

Nu avem, desigur, cifrele finale, dar e limpede că președintele KLAUS IOHANNIS va câștiga al doilea mandat la Cotroceni, pe deplin meritat, fiind posibil chiar să asistăm la o VICTORIE ZDROBITOARE a actualului președinte, pe fondul unor impresionante recorduri de prezență la vot.

Este și a fost un vot istoric.

Cu circa trei ore înainte de încheierea votării în România, diferența dintre cei doi candidați la președinție, Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă, continuă să se mărească.

Potrivit datelor de la ieșirea de la urne, ecartul dintre candidați se îndreaptă spre 30 de procente, în favoarea unuia dintre aceștia. Este vorba despre Klaus Iohannis, care se apropie de 65 la sută, în timp ce Viorica Dăncilă ar putea coborî spre 35 la sută. Conform tendințelor de la orele 16-17 este posibil chiar să se depășescă și această diferență de 30 de procente.

Între timp, la urne, prezența în România a depășit 8,3 milioane de alegători în România și 830.000 în diaspora. RECORD ABSOLUT pentru diaspora. Și crește în continuare. Prezența totală poate ajunge sau chiar depăși 50 la sută.

Potrivit unor surse din PNL, datele preliminare ale unui exit-poll arată că, până la ora 15.00, circa 67% din alegători votaseră cu Klaus Iohannis și 33% cu Viorica Dăncilă.

Aceste sondaje la ieșirea de la urne nu sunt făcute și în Diaspora, unde s-a votat masiv și se merge spre o prezență de 900.000 sau chiar 1 milion, iar PSD obținea, de obicei, un scor foarte prost, acum urmând să fie chiar catastrofal.

Acesta ar putea fi sfârșitul politic pentru Viorica Dăncilă, dar și începutul sfârșitului pentru PSD. România va arăta altfel de luni, 25 noiembrie 2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri