Caută
Close this search box.

Laurențiu Duță de la 3 Sud Est, la un pas de moarte!

Laurențiu Duță, unul dintre membrii trupei 3 Sud Est, a fost la un pas de moarte după ce a trăit o experiență teribilă. Îndrăgitul cântăreț a ajuns de urgență la spital cu hemoragie internă și esofagul perforat. Din nefericire, aflat în stare gravă, el a fost nevoit să vină de la Spitalul de Urgență din Pitești la Floreasca, în București, pentru că primii doctori care l-au primit nu aveau instrumenul medical necesar intervenției de care artistul avea nevoie. Colegul de formație al lui Viorel Șipoș și Mihai Budeanu a trecut prin momente cumplite.

Laurențiu Duță, de urgență la spital cu hemoragie internă și esofagul perforat

În vârstă de 43 de ani, Laurențiu Duță – foto, în mijloc – a trecut razant pe lângă moarte în urmă cu două săptămâni, pe când se afla în Pitești, unde urma să susțină un concert împreună cu colegii săi de trupă. Cu câteva ore înainte să urce pe scenă alături de Mihai Budeanu și Viorel Șipoș, el și-a comandat ceva de mâncare, însă, la un moment dat, furculița de plastic s-a rupt și a înghițit din greșeală bucăți ascuțite ale tacâmului. Din păcare, acestea i-au perforat esofagul și el a mers de urgență la spitalul din orașul în care urma să susțină un concert.

Artistul a fost transportat de urgență la Spitalul Floreasca, în aceeași noapte, unde a intrat direct în sala de operații, întrucât exista riscul de a face blocaj respirator.

Laurențiu Duță a urmat tratament cu antibiotice timp de cinci zile, iar apoi a fost din nou în formă.

”Mi s-a extras rapid bucata de plastic înfiptă în esofag și m-am revenit repede, din fericire. Le mulțumesc celor ce ce au venit în acea seară sperând să ne vadă la Pitești, care au înțeles situația. Ne-am recompensat două zile mai târziu, după ce m-am recuperat”, a declarat Laurențiu Duță, potrivit Libertatea.

Ulterior, el a lansat un semnal de alarmă pentru cei ce folosesc asemenea ustensile. ”Mare atenție la astfel de tacâmuri, cu precădere la cele albe. Sunt din ce în ce mai subțiri și reprezintă un real pericol pentru sănătatea noastră.”, a scris el pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri