Caută
Close this search box.

Lia Olguța Vasilescu atacă și spune că Florin Cîțu face găuri în buget! A calculat și cât

olguţa vasilescu

Nicio zi fără scandal! Membrii PSD îi atacă din toate pozițiile pe cei din PNL, după preluarea puterii! Ultimul atac a venit de la Lia Olguţa Vasilescu, care a calculat cât a pierdut România după declarațiile actualului ministru al Finanțelor, Florin Cîțu!

Lia Olguța Vasilescu spune că ministrul Finanțelor face găuri în buget

Lia Olguța Vasilescu s-a făcut foc și pară că actualii guvernanți se plâng de ce au găsit în ministere și la buget, după plecarea social-democraților, așa că a ieșit la atac. Fostul ministru al Muncii a calculat chiar și pierderile produse de declarațiile lui Florin Cîțu și spune că el este cel care face găuri în buget, nu PSD-ul!

„Cât ne-au costat declaraţiile iresponsabile ale lui Cîțu? Jumatate de miliard de euro! Într-o singură zi! Ca să ştiţi de unde tot apar găuri! Că la noi nu au fost, din moment ce am avut bani pentru toate! Plopiştii ăştia duc România în cap mai repede decât ne temeam noi! Dar…”, a scris Lia Olguţa Vasilescu pe Facebook.

Un răspuns

  1. vulguita vasilescu un akt ciroditor de profesie made PSD. daca a facut ea calcule sigur sunt „calculele”. Maoi bine s-ar duce la coada vacii ca acolo ii este locul la numarat cit lapte da vaca pe cap de locuitor. Puah ! Scirba-mi este de omul prost, drumul lung si nu mia spun ce !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri