Caută
Close this search box.

Liderul mondial Rafa Nadal a contrat extrem de dur un ziarist italian

Tenismenul spaniol Rafael Nadal, în prezent lider mondial, a avut un schimb de replici destul de tensionat cu un jurnalist italian, luni seara, după eșecul contra lui Alexander Zverev (7 ATP), din primul meci de la Turneul Campionilor 2019, care are loc la Londra.

Nadal a pierdut clar partida disputată împotriva lui Zverev, scor 2-6, 4-6, însă a refuzat să pună eșecul pe seama problemelor din zona stomacului pe care le-a acuzat înaintea începerii turneului.

În schimb, jurnalistul italian Ubaldo Scanagatta l-a întrebat pe Rafael Nadal, la conferința de presă, dacă forma slabă arătată poate fi cauzată de evenimentul important din viața tenismenului, care s-a căsătorit în luna octombrie cu Xisca Perello, iubita sa din copilărie.

Nadal s-a arătat foarte iritat de întrebarea jurnalistului, iar ulterior a trecut la întrebările în limba spaniolă, numind tema abordată de jurnalistul italian „un rahat”.

Dialogul dintre jurnalistul Ubaldo Scanagatta și tenismenul Rafael Nadal, potrivit Metro:

Ubaldo Scanagatta: În această seară ai jucat foarte scurt de multe ori. Nu știu de ce, pentru că nu suntem obișnuiți cu asta. Pentru mulți oameni căsătoria este un lucru foarte important, dar care te poate distrage înainte, în timpul sau după aceasta. Aș vrea să știu dacă nivelul tău de concentrare la tenis este puțin diferit, chiar dacă ești împreună cu aceeași fată de mulți, mulți ani.

Rafael Nadal: Serios, chiar mă întrebi asta? E o întrebare serioasă sau e o glumă? E serios?

Ubaldo Scanagatta: E serioasă. Nu e ceva care…

Rafael Nadal: În regulă. Sunt surprins, e o surpriză mare să mă întrebi asta, după 15 ani în care am fost cu aceeași fată, iar totul a fost și este foarte stabil. Nu contează dacă îți pui un inel pe deget sau nu. În viața personală, sunt un om foarte normal. Poate pentru tine a fost (n.r. – altfel). Cât timp ai fost cu…

Ubaldo Scanagatta: E soția mea de 30 de ani.

Rafael Nadal: Și înainte de asta? Ah, poate nu erai sigur. De asta! (n.r. – zâmbește). În regulă, trecem la spaniolă pentru că asta este un rahat.

Trebuie să recunoaștem că răspunsul lui Nadal a fost foarte dur, dar și întrebarea italianului … sub orice critică.

Pentru a obține calificarea în semifinalele de la Turneul Campionilor, Rafael Nadal trebuie să îi învingă în faza grupelor pe Daniil Medvedev și Stefanos Tsitsipas.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri