Caută
Close this search box.

Liderul PSD Cluj le face CURVE POLITICE pe două deputate din PSD şi ALDE care au votat Cabinetul Orban

liviu alexa

Presedintele PSD Cluj, Liviu Alexa, foloseste termenul de „curve” la adresa a doua deputate care i-au starnit nemultumirea. Este vorba despre Cristina Burciu (PSD) si Steluta Cataniciu (ALDE). Recent, si presedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, vorbea in Parlament despre „curve”.

Furios ca Burciu si Cataniciu au votat in favoarea instalarii Guvernului Orban, Alexa le declara „curve politice”.

Spre deosebire de curvele de pe Calea Turzii, curvele politice au locul lor in nomenclatorul de Meserii si nu o sug in frig sau caldura, ci sug doar bani pentru votul lor, sau inghit in sec cand Serviciile Secrete le arata dosarele.

(…) Cristina Burciu, face parte dintr-o alta categorie de curve politice. Spre deosebire de Itu si Nasra, ea are si proxenet politic care o ghideaza profesional cu cine sa se intinda la povesti, sau nu. Cristina Burciu are 50 de ani si-i vezi evolutia incasarilor de pe urma simbriilor primite, urmarind pozele cu frezele ei de-a lungul timpului: trece de la tunsoarea de director economic la Compania de Apa, la tunsorile ravisante de Bucuresti, necesare ca sa maschezi varsta cand te duci la agatat amanti politici si sa maschezi faptul ca esti o tarancuta de la coada vacii. Ce trist trebuie sa te simti in interiorul sufletului cand esti ca Cristina Burciu, sa stii ca ai fost frigida profesional si ai depins toata viata de un martalog! Ce trist este sa stii ca nu le poti spune copiilor tai ca ai fost o data deputat si ca, in loc sa stai dreapta si demna, te-ai improscat singura cu cacatul tradarii!

In fine, avem curva politica de lux, Steluta Cataniciu. Ea nu sta pe strada, ea nu lucreaza cu politicieni de mana a doua, ci tinteste mereu spre odaile luxoase ale politicii inalte. Pozand in aparatoarea Justitiei, Steluta isi da jos chilotii votului rareori, dar o face cu eficienta: e si asta o arta, sa fii deputat doar cu 5%, sa ajungi deputat pisandu-te pe lege si sa te tarnosesti in fata camerelor de luat vederi, pupandu-te cu presedintele partidului din care ai fost alungata, doar pentru ca acesta ti-a promis un loc eligibil pentru la anul”, a scris Alexa intr-un articol in publicatia pe care o patroneaza, Ziar de Cluj.

Saptamana trecuta, si presedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a vorbit despre „curve”. „Imi plac curveel, dar nu cele politice”, spune fostul ministru la audierea in Parlament a lui Florin Citu.

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri