Caută
Close this search box.

Liliana Mincă lucrează în continuare în Ministerul Finanţelor. Unde e pitită ea

liliana mincă

Îndepărtarea Lilianei Mincă de la Ministerul Finanțelor a fost doar o aparență, după eliberarea din funcția de secretar general adjunct.

De fapt, ea nu poate fi dată afară, fiind angajată prin concurs, înainte de numire, director în cadrul Direcției de analiză și eficientizare a cheltuielilor publice. Practic, ea a revenit pe același post, după ce Ludovic Orban a semnat decizia de eliberare din funcție, pe baza demisiei acesteia.

Potrivit unor surse oficiale, concursul pentru postul de director al Direcției de analiză și eficientizare a cheltuielilor publice ar fi fost organizat de Ministerul Finanțelor pentru Liliana Mincă, în pragul plecării acesteia de la Autoritatea Natională pentru Protectia Consumatorilor (ANPC).

Pe site-ul Ministerului Finanțelor, la rubrica de concursuri, numele Lilianei Mincă a fost ascuns sub codul: 1820ML01, într-un anunț afişat pe 21 octombrie 2019, care spune că a fost angajată director.

Aceleași surse spun că aducerea ei în instituție a fost susținută de Florina Claudia Prisecaru, secretar general adjunct în Ministerul Finanţelor Publice care, potrivit Curții de Apel București, a fost colaboratoare a securității, hotărârea fiind dată pe 6 noiembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri