Caută
Close this search box.

LIVE Klaus Iohannis explică de ce nu acceptă o dezbatere cu Viorica Dăncilă: Au fost ani complicați pentru România

klaus Iohannis

Klaus Iohannis a declarat, miercuri, la o conferință de presă, că a avut, în cei 5 ani de mandat, doar 3 vacanțe, dar și în acelea a lucrat. Președintele a spus că nu a mai avut vacanțe în ultimii 2 ani pentru că a stat ”să păzească” România de PSD.

Regret că nu am putut să terminăm mai repede faza pesedistă, pentru că am pierdut multe oportunități, în plan extern și economic. Au fost ani complicați pentru România. Am evitat crize profunde în România, mi-aș fi dorit să am ocazia să lucrez cu un guvern care să lucreze pentru români, să ducă România înainte”.

Iohannis a explicat de ce nu acceptă o dezbatere cu Viorica Dăncilă.

Am dovedit că pot să coagolez forțele de dreapta care a dus la schimbarea guvernului. În acești ani am dovedit că mă implic eficient pentru securtitatea natională.

De ce nu accept o dezbatere cu Viorica Dăncilă?

Doamna Vasilica Viorica Dăncilă, fost premier, dat jos prin moțiune de cenzură, a fost parte activă a mârlăniilor psedediste, a fost foarte activă când s-a pus problema să facă zid în fața penalilor.

Este reprezentanta unui partid antidemocratic, nereferomat, care acum mimează candidatul democrat și se așteaptă să fie tratată cu respect.

Nu accept o dezbatere cu persoana care reprezintă tot ce e mai rău în politica ultimelor ani. Nu pot să legitimez comportamentul mizerabil al PSD, acceptând această confruntare”, a spus Iohannis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri